Australija Australija Australija Australija Australija Australija
Australija Australija
Australija
Australija
Australija
Australija
Australija
Australija

Modern Education

Study in Australia!

Australija
Australija
Australija
O nama
O nama

Modern Education je akreditovani agent za Southbank Insitute of Technology i TAFE South Australia kao i ekskluzivni partner za Australian Intercultural Services i Teach International.
Modern Education ima za cilj da pruži mogućnost studentima iz Centralne-Južne Evrope da studiraju u drugačijem okruženju, gde bi mogli da razmenjuju svoja iskustva i znanja sa drugim medjunarodnim studentima. Naša uloga je da posavetujemo studente kada su u pitanju mogućnosti studiranja i da ih informišemo o načinu života u Australiji, kao i o troškovima života. Takodje, pomažemo studentima u procesu prijave za odabrani kurs, kao i pri apliciranju za vizu.

image_australia
Australija
Australija
Australija
Snežana Dukić

Snežana Dukić je diplomirani biolog Univerziteta u Beogradu, Srbiji, i magistar primenjenih nauka-biotehnologije Queensland University of Technology (QUT) u Brizbenu, Australiji.
Snežana ima više od 15 godina iskustva u oblasti istraživanja, i radila je u više zemalja. Počela je da

podučava nakon osnovnih studija, nakon kojih se nastavilo njeno interesovanje za dalje obrazovanje.
Tokom svog rada na Southbank Institute of Technology u Brizbenu, Australiji, Snežana je bila pionir u razvoju različitih opcija za srednjoškolce za upis na univerzitet.

Bila je angažovana na raznim projektima vezanim za TAFE. Snežanino istraživanje i podučavanje priznato je od strane ministra za rad i usavršavanje, Mett-a Foley u 2002. godini.

image_australia
Australija
Australija
Australija
Australija

sertification